Tennisclub Teuge en Corona
Tja, ook onze tennisclub ontkwam niet aan de overheidsmaatregelen met betrekking tot het Corona virus. We hebben het allemaal gemerkt. Ons park ruim drie maanden op slot. Geen tennis, geen gezellige na borrel, geen sluwe lobjes, geen snoeiharde opslagen. Kortom: de Corona spoilers groeiden gestaag aan.
Gelukkig mogen we weer. Vanaf begin juni alleen enkelpartijen en sinds 1 juli spelen alle vaste groepen inmiddels hun normale partijen weer. Het park is van het slot. Maar niet zonder de noodzakelijke veiligheidsmaatregelen.

We houden natuurlijk allemaal de volgende regels in acht:

• De bekende anderhalve meter afstand.
  • In de kantine afstand houden. Zoals jullie gemerkt hebben, staan de barkrukken en de stoelen keurig anderhalve meter uit elkaar.
  • De club heeft reinigingsmiddelen geplaatst in de hal om de noodzakelijke hygiĆ«ne in acht te nemen. Verzoek handen drogen met de papieren doekjes die hiervoor klaargelegd zijn.
  • En ook voor tennisclub Teuge geldt: Heb je klachten blijf thuis; neem geen enkel risico.

Voor uitgebreide informatie betreffende corona maatregelen, zie ook de site: De KNLTB en corona.